PowerSlim 30 dagen challenge - afvallen onder begeleiding van een coach


In het voorjaar starten wij weer met een nieuwe 30 dagen challenge met voorafgaand een info avond. Wil je op hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Link: www.facebook.com/afvallenmetcoach


Dit jaar start ik vol zelfvertrouwen!

Stel je eens voor: lopend door de stad, beginnend voorjaarszonnetje op je huid en geen zorgen over hoe je eruit ziet. Die december kilo’s wil jij toch ook kwijt? Zonder zorgen het voorjaar in. Niet alleen slank, maar ook fit voor het hele leven? Dan zoek ik jou! Doe met ons mee en ga de afslankuitdaging aan! Ik ga je helpen met jouw doel te bereiken en van het voorjaar de mooiste periode van het jaar te maken. En niet alleen nu, maar ook voor de rest van het jaar!

Informatie avonden / start 30 dagen challenge

Datum n.t.b voor locatie Beverwijk en datum n.t.b. voor locatie IJmuiden start ik weer met een afslank challenge 30 dagen lang!

Ik daag je uit mee te doen en in de maand n.t.b. je kilo’s te verliezen die je al te lang hebt bewaard of die er juist in december net zijn aangekomen… Vanwege deze challenge ontvang je een éénmalige korting op het startpakket van PowerSlim.


Ervaringen van PowerSlimmers


Inhoud starterspakket

 • Introductiemap met PowerSlim informatie materialen
 • Assortiment ontbijt (Sesam lijnzaadbrood, Havermout, Toast classic, Muesli chocolade karamel, Stracciatellapudding, Flensje appel karamel en Rijstepap)
 • Assortiment desserts (Kokos, Chocolade, Banaan, Karamel, Vanille, Aardbei, Hazelnoot Praliné)
 • Assortiment repen (Intense chocolade 2x, Rode vruchten, Chunky karamel, Amandel nougat, Praliné, Crispy karamel)
 • Assortiment maaltijden (Thaise curry soep, Champignonsoep, Omelet kruiden, Mediterraan broodje, Blini, Rijst, Noodles)
 • Assortiment dranken (Warme chocolade, Cappuccino, Chocolade karamel, Perzik mango, Ananas sinaasappel, Ice cappuccino, Smoothie aardbei framboos)
 • Assortiment snacks (Smoky barbecue bites, Cream onion snack, Chili snack, Barbecue snack, Wafel vanille, Wafel chocolade)
 • Assortiment Ready to Go (Mokka drank readty-to-go, Chocolade drank ready-to-go, Vanille pudding ready-to-eat, Aardbeien smoothie, Mango smoothie)
 • Supplementen (Multivitamine, AcidoSlim)
 • Shaker
 • PowerSlim kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’

Waarom wachten?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of schrijf je in voor één van onze info avonden op datum n.t.b. in Beverwijk (aanvang 19:30 uur) of datum n.t.b. in IJmuiden (aanvang 19:30 uur).

Inschrijfformulier 30 dgn challenge - kennismakingsgesprek


WatisPowerSlim-1.jpg

Hoe werkt PowerSlim

Persoonlijkebegeleidingafvallenbeverwijkheemskerk.jpg

Persoonlijke begeleiding

Voordelen afvallen met PowerSlim

Afslankstudiobeverwijk-1.png

Persoonlijke begeleiding & deskundig advies

Afslankstudioheemskerk-2.png

Makkelijk in te passen in dagelijks (gezins)leven

Afvallenenafslankenbeverwijk-1.png

Groot assortiment, maar liefst 120 koolhydraatarme producten

Afvallenenafslankenheemskerk-1.png

6 Eetmomenten per dag

Afvallenenafslankstudiobeverwijk-1.png

Makkelijk vol te houden & snel resultaat

Afvallenenafslankstudioheemskerk-1.png

Geen hongergevoel & behoud van spiermassa

Afvallengewichtsconsulentebeverwijk-1.png

Geen jojo-effect, gewichtsbehoud

Afvallengewichtsconsulentheemskerk-1.png

Wetenschappelijk onderbouwd, ontwikkeld door diëtisten

PowerSlimproductenkopenbestellen.jpg

PowerSlim producten

Afslankproductenreceptenbeverwijkheemskerk.jpg

PowerSlim recepten


BMI

Wist je dat……….  de helft van de Nederlanders te zwaar is. Uit onderzoek van het CBS in samenwerking met het RIVM is gebleken dat meer dan de helft (50,3%) van de Nederlanders van 20 jaar en ouder overgewicht heeft. Wil je weten of jij wel/niet onder deze categorie valt? Bereken hier snel & gemakkelijk jouw BMI uit met onze BMI meter.


Uw gewichtsconsulente en PowerSlim voedingscoach

Half acht, geen tijd voor ontbijt. U haast uzelf naar het werk, eerst nog even de kinderen wegbrengen. Kusje, zwaaien en dan gauw door. Om een uur of tien bent u bezig aan uw derde mok zwarte koffie. Door de vele vergaderingen vergeet u vaak te eten of eet u pas veel te laat. ’s Avonds te moe, te weinig energie om te gaan sporten. Een drukke baan en slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kunt u wat aan doen… en daar ga ik u bij helpen!

82f3545a0a544756b7e167061d755f99.jpg

Voedingscoach Sandy Smulders

Dit voorbeeld heb ik aan den lijve ondervonden, binnen 3 jaar was ik 11 kilo zwaarder. Ik voelde me niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie, sliep slecht….. en ga zo nog maar even door. Door het volgen van het PowerSlim dieet had ik in een korte tijd mijn oude gewicht weer terug en geniet ik nu van een gezonde levensstijl. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Als gewichtsconsulente komen deze eigenschappen dan ook zeer goed van pas, ik ben jouw stok achter de deur als je het even moeilijk hebt.


Afspraak met de PowerSlim coach

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze voedingscoach voor een gratis adviesgesprek.

Voor de klanten uit Beverwijk, Heemskerk en omstreken kunt u terecht op de locatie in Beverwijk. Voor klanten uit IJmuiden, Santpoort-Noord en omstreken kunt u terecht op de locatie in IJmuiden.


a2bf7744f24349dba7e2f0156dfc8d7c.png

Sandy Smulders - gediplomeerd gewichtsconsulente - PowerSlim voedingscoach