PowerSlim afslankcentrum - regio Beverwijk Heemskerk en IJmuiden


Afslankcentrum - de kracht van je eigen gewichtsconsulente

De Power van PowerSlim zit ‘m in de begeleiding van de gewichtsconsulente. Je staat er niet alleen voor, maar gaat samen met je gewichtsconsulente op weg naar een nog hogere kwaliteit van leven waar genieten, gezondheid en gemak centraal staat.

Afslankcentrum - hoe ga je samen met je gewichtsconsulente aan de slag

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim gewichtsconsulente. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim gewichtsconsulente je een advies. Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je jouw doelstellingen succesvol kunt behalen. Ook bespreek je elke week uitgebreid jouw vorderingen en zet je de stap uit naar de volgende periode. In het hele traject is jouw gewichtsconsulente jouw deskundige stok achter de deur. De gewichtsconsulente is ook jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan staat je gewichtsconsulente voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten.

Afslankcentrum - onder begeleiding afvallen zonder jojo-effect

Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Als je op internet kijkt kun je door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn enorm veel verschillende diëten en er duikt telkens wel een nieuwe food hype op. En dan moet je vervolgens dus de motivatie en vooral het doorzettingsvermogen hebben om in je eentje af te vallen. En deze twee punten zijn voor de meeste mensen juist de valkuilen waarom men vroegtijdig opgeeft of waardoor het behaalde resultaat vaak maar voor korte duur is met het wel bekende jojo-effect als gevolg. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onder begeleiding van onze gewichtsconsulente af te vallen. Samen met onze gewichtsconsulente werk je aan een blijvend resultaat!

Afslankcentrum - onder begeleiding afvallen en een blijvend resultaat

Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je gewichtsconsulente je begeleiden. In deze stabilisatiefase kom je nog elke maand op consult om de behaalde resultaten vast te houden en je eventueel weer even op scherp te zetten. Deze fase duurt ongeveer een jaar. We doen dit om dat we uit ervaring weten dat dit een cruciale periode is, waarbij de stok achter de deur geen overbodige luxe is. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Afslankcentrum - afspraak met de gewichtsconsulente

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze gewichtsconsulente voor een gratis adviesgesprek.

Afslankcentrum in regio Beverwijk en Heemskerk

Locatie Beverwijk

Begijnenstraat 21
1941BR Beverwijk
(gevestigd in Garra Rufa Hair & Beauty Centre)
T: 0251-750707
M: 06-20594954
E: info@garrarufabeauty.nl
W: www.afvallenmetcoach.nl

Afspraak maken? Bereken hier uw route naar het afslankcentrum in Beverwijk komend uit Beverwijk, Heemskerk en omgeving.

Afslankcentrum in regio IJmuiden en Santpoort-Noord

Locatie IJmuiden
Zeewijkplein 33
1974PA IJmuiden
(gevestigd in The Bodymanager)

T: 0251-750707
M: 06-20594954
E: info@garrarufabeauty.nl
W: www.afvallenmetcoach.nl

Afspraak maken? Bereken hier uw route naar het afslankcentrum in IJmuiden komend uit IJmuiden, Santpoort-Noord, Velserbroek en omgeving.


e7d4ecf85246464fa18b6459b43ce59a.jpg

PowerSlim afslankcentrum - regio IJmuiden Velserbroek en Santpoort-Noord