Afvallen - Met persoonlijke begeleiding van een coach


De kracht van je eigen PowerSlim voedingscoach

De Power van PowerSlim zit ‘m in de begeleiding. Je staat er niet alleen voor, maar gaat samen met je voedingscoach op weg naar een nog hogere kwaliteit van leven waar genieten, gezondheid en gemak centraal staat. Elke dag weer.

Hoe ga je samen met je PowerSlim coach aan de slag

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies. Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je jouw doelstellingen succesvol kunt behalen. Ook bespreek je elke week uitgebreid jouw vorderingen en zet je de stap uit naar de volgende periode. In het hele traject is jouw coach jouw deskundige stok achter de deur. Zij is ook jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan staat je coach voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten.

Afvallen zonder jojo-effect

Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Als je op internet kijkt kun je door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn enorm veel verschillende diëten en er duikt telkens wel een nieuwe food hype op. En dan moet je vervolgens dus de motivatie en vooral het doorzettingsvermogen hebben om in je eentje af te vallen. En deze twee punten zijn voor de meeste mensen juist de valkuilen waarom men vroegtijdig opgeeft of waardoor het behaalde resultaat vaak maar voor korte duur is met het wel bekende jojo-effect als gevolg. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onder begeleiding van onze voedingscoach af te vallen. Samen met onze voedingscoach werk je aan een blijvend resultaat!

Afvallen en een blijvend resultaat

Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. In deze stabilisatiefase kom je nog elke maand op consult om de behaalde resultaten vast te houden en je eventueel weer even op scherp te zetten. Deze fase duurt ongeveer een jaar. We doen dit om dat we uit ervaring weten dat dit een cruciale periode is, waarbij de stok achter de deur geen overbodige luxe is. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Afspraak met de PowerSlim coach

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze voedingscoach voor een gratis adviesgesprek.


7eb76f2eef304c4994e10f00430fc890.jpg

Garra Rufa Weightcare - Afvallen onder begeleiding van een voedingscoach