Afvallen - Wat is PowerSlim


Met PowerSlim gezond genieten een vitaal leven lang

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. De beslissing om af te gaan vallen, is op zich al een hele stap. Je wilt dan ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Dit kan met het PowerSlim dieet!

PowerSlim afslankprogramma

Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van onze voedingscoach werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Met PowerSlim snel en moeiteloos afvallen

Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Je hebt een ruime keuze aan speciaal samengestelde koolhydraatarme & eiwitrijke producten (maar liefst 120 soorten) en een reeks aan verrassende recepten. Van ontbijt, lunch tot avondeten en lekkere tussendoortjes als een bosbessenmuffin of barbecue chips. Met PowerSlim is afvallen echt geen straf! Je zult nooit het idee hebben dat je iets moet laten en je hoeft absoluut geen honger te lijden. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk, PowerSlim is makkelijk in je dagelijkse leven in te passen.

Afvallen onder begeleiding door PowerSlim coach

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Afspraak met de PowerSlim coach

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze voedingscoach voor een gratis adviesgesprek.


69d63cfcb92544b58515bf0b0901307b.jpg

Garra Rufa Weightcare - Gewichtsconsulente voor regio Beverwijk Heemskerk en IJmuiden