Afvallen - Hoe werkt PowerSlim


PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen.

Op gewicht blijven met PowerSlim

PowerSlim is gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht dat je op lange termijn het beste op gewicht blijft als je minder koolhydraten en meer eiwitten inneemt. Zo gebruik je jouw vetreserves als energiebron en blijft je spiermassa behouden. Je gaat anders eten, niet minder, met als resultaat een mooi en gezond gewicht. Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen, maar kunt lekker gevarieerd blijven eten.

Geen hongergevoel met PowerSlim

Je kunt PowerSlim eenvoudig inpassen in je dagelijkse (gezins) leven, zet je voor je gezin/partner een pasta op tafel, dan eet je gewoon mee, echter maak jijzelf gebruik van de PowerSlim pasta. Zet je de andere dag aardappelen, groente, vlees op tafel, dan kun je ook gewoon mee eten, echter eet jij wat meer groenten en laat je de aardappelen achterwege. Met maar liefst 6 eetmomenten per dag zul je ervaren dat je geen hongergevoel hebt.
In combinatie met de intensieve begeleiding van onze voedingscoach is deze methode een slimme opstap naar een slanker en gezonder leven!

3 Fases, 6 eetmomenten

PowerSlim bestaat uit 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag:

1) De strikte fase Van afvallen >
2) De overgangsfase Via de overgangsfase >
3) De stabilisatiefase Naar een stabiel en vitaal leven

Fase 1. De strikte fase

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. Alle voeding wordt vervangen door PowerSlim producten, behalve het diner. Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, is het tijd voor fase 2.


Fase 2. De overgangsfase

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten zoals brood, graanproducten, zuivel en fruit. Normale voeding wordt gefaseerd ingevoerd behalve de tussendoortjes. De laatste 20% van het gewenste gewichtsverlies wordt bereikt.


Fase 3. De stabilisatiefase

Je bent op je streefgewicht! Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. De voedingscoach leert je een gezond eetpatroon aan met meer eiwitten en minder koolhydraten. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim. Om ervoor te zorgen dat je ook lekker en slank in je vel blijft zitten, kun je nu nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van je persoonlijke voedingscoach. Want samen met jou investeren we in een blijvend resultaat!

Afspraak met de PowerSlim coach

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze voedingscoach voor een gratis adviesgesprek.


c92bdb3c87084633acacc53ff586dc81.jpg

PowerSlim - Afvallen met een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet