Ervaringen met PowerSlim


Ervaringen van PowerSlimmers in beeld


Het succesverhaal van Floor

Floor voor PowerSlim

c484be2308d84b67b85d2354607c644f.jpg

Floor na Powerslim

45bd67abb0204539b4d23ed1b9e0f9a6.jpg

Ik voel me weer zelfverzekerd!

Ok, where to start? Als kind was ik altijd heel dun. Je kon bijna door me heen kijken. Naarmate ik ouder werd veranderde dit. Geloof me, ik dacht altijd aan eten. Ik heb zelfs leren klok kijken omdat mijn oma mij altijd zei dat ik pas om 12:00 uur weer een broodje mocht eten. Ik at wat ik wilde en vooral op school kon ik in de grote pauze makkelijk 2 frikandellenbroodjes wegwerken. Toch ben ik nooit echt te dik geweest, ik heb nou eenmaal een atletisch lichaam, wat ik vroeger trouwens vreselijk vond.


Maar ik ben een typische emotionele eter. Ben ik verdrietig? Dan ga ik eten. Is er iets te vieren? Dan ga ik eten.. En daar ging het mis. Bij de scheiding van mijn ouders zijn er daarom ook behoorlijk wat kilo’s aangekomen. Omdat ik verdriet had en dit eigenlijk niet goed kon verwerken. Eten was mijn vriend, eten was er voor mij, het maakte me vrolijk. En nadat ik weer een lekkere chocoladereep had weg gewerkt werd ik juist weer depri want ik had me weer laten kennen. En zo kwamen er best wat kilo’s aan. Totdat ik na jaren een foto zag waarvan ik schrok. “Oeps, ben ik dit? Gatver.. Kijk die benen dan, bah!” Wat walgde ik van mezelf. Dat ik het zo ver had laten komen. Die tijd woog ik rond de 73 kilo, met een lengte van 164,5 cm (ja let vooral op de halve centimeter :)).


Toen ging de knop om. Ik ben begonnen aan PowerSlim. Ik ben ook direct gestopt met roken en uiteindelijk viel ik in 1 maand 12 kilo af omdat ik mij strik aan dit afslankprogramma hield. Ik vond het heerlijk en het eiwitdieet met weinig koolhydraten ging mij ook nog eens heel gemakkelijk af! Het was allemaal lekker en vooral handig om mee naar werk te nemen. Ik kon gewoon de hele dag lekker eten zonder mij daar rot door te voelen. Geen hoofdpijn, geen trek. Top! Ik voelde me fitter worden en zat direct lekkerder in mijn vel. Maar ja, eens moet je toch weer terug naar het gewone voedsel en dat vond ik zo eng.

 

Gelukkig heeft Brigitte mij heel goed begeleid en heb ik zo mijn ideale lichaamsgewicht behaald. Door het PowerSlim afslankprogramma heb ik mijn spiermassa behouden, ben ik zeker 12 kilo afgevallen en voel ik me weer zelfverzekerd. Ik ben er nog iedere dag blij dat ik deze beslissing heb genomen.

Het succesverhaal van Frederieke

Frederieke voor PowerSlim

756472848c0b407e97f5c8492705b773.jpg

Frederieke na PowerSlim

72ed617ca1db4a03ba2a293e54981c29.jpg

Ik durf mijn rokje weer aan!

Na de bevalling van mijn jongste dochter vond ik het heerlijk dat ik alles weer mocht eten. Ik genoot daar enorm van, helaas kwamen er steeds meer kilo’s aan. Toen ik werkeloos thuis kwam te zitten werd het nog erger. Ik was al een emotie- eter en uit verveling ging ik nog meer snoepen. Na vier maanden vond ik een nieuwe baan. Nu moest ook meteen het roer om, dit kon niet meer. Ik woog bijna 90 kg en als ik nu niks deed zou het er aan blijven.


Mijn man vond het niet erg, maar voor mijn zelfbeeld en eigenwaarde was het nodig. Ik kon geen leuke kleren meer aan en voelde mij niet aantrekkelijk. Ik maakte een afspraak bij PowerSlim coach Nicole en na dat gesprek wist ik het zeker. Dit moest ik doen! Ik ging enthousiast aan de slag en wat bleek: het ging super! Ik kon het PowerSlim afslankprogramma makkelijk volhouden. Ik had zelfs geen drang naar snoep of koek en van emotie- eten is geen sprake meer. Elke week ging ik vol vertrouwen op de weegschaal staan. Ik begon al heel snel resultaat te zien. Mijn jeans gingen steeds losser zitten en mijn zelfbeeld begon te stijgen. Als ik een minder moment had wist mijn coach mij te motiveren om door te gaan.


Voor het eerst durf ik nu weer korte rokjes aan. Na drie maanden kan ik vol trots zeggen dat ik 15 kilo kwijt ben door het volgen van het PowerSlim afslankprogramma. En ik weet het, nu begint pas de echte uitdaging; het op gewicht blijven. Ik ga nog een jaar lang op na begeleiding bij mijn coach om zo mijn gewicht vast te houden. Ik weet zeker dat het mij gaat lukken. Ik ben trots op mijzelf en kijk weer graag in de spiegel.

Het succesverhaal van Marlon

Marlon voor PowerSlim

bc978cda00d64fe398db0fe9c15de79d.jpg

Marlon na PowerSlim

abc6d52e0b10461586c8fc62ddf1ec8a.jpg

Ik durf weer in mijn strakke jeans!

Mijn naam is Marlon en ik ben 32 jaar oud. Ik kan niet zeggen dat ik mezelf super dik vond maar ik was al best sportief en mijn lichaam paste daar niet bij. Ik heb wel altijd een bourgondisch figuur gehad maar nu zat ik mezelf in de weg. Mijn coach legde mij in het kennismakingsgesprek uit wat het PowerSlim afslankprogramma inhield. Ook hebben we bepaald wat een gezond gewicht voor mij zou zijn. Het maakte mij zo enthousiast dat ik het startpakket heb meegenomen en de volgende dag ben begonnen. Het starterspakket zorgt ervoor dat je kennis kunt maken met veel verschillende producten. De producten van PowerSlim bevielen mij goed en honger was helemaal niet aan de orde met zes eetmomenten per dag. Door PowerSlim ben ik regelmatiger en gezonder gaan eten en Bianca heeft me geleerd bewuste keuzes te maken qua voeding. Nu weet ik hoe ik dit gewicht kan behouden en niet ga jojoën.

 

Mijn coach was echt een stok achter de deur. Zeker in het begin appten of mailden we bijna dagelijks. Ik kon altijd bij haar terecht voor vragen. Tijdens de wekelijkse weegmomenten bespraken we wat goed ging en waar ik tegenaan liep. Ze stimuleerde mij enorm met haar positieve houding.

 

Inmiddels heb ik een resultaat behaald waarvan ik niet had verwacht het te bereiken. Ik voel me nu eindelijk echt fit en voor het eerst in mijn leven ben ik echt slank. Ik was zo trots op mezelf toen ik mijn eerste hardloopwedstrijd van 8 kilometer liep. Het bewegen gaat zoveel gemakkelijker. Voorheen had ik een hekel aan winkelen. Ik vond het niet leuk om kleding uit te zoeken, laat staan deze kleding te passen. Voor het eerst kan ik aan wat ik echt leuk vind. Ik koop nu zelfs weer strakke jeans. Het voelt heerlijk!


1020ff7d518544c49e7cdc17ceff8921.jpg

Afvallen met PowerSlim