PowerSlim gewichtsconsulent - regio Beverwijk Heemskerk en IJmuiden


De kracht van je eigen PowerSlim gewichtsconsulent

De Power van PowerSlim zit ‘m in de begeleiding van de gewichtsconsulent. Je staat er niet alleen voor, maar gaat samen met je gewichtsconsulent op weg naar een nog hogere kwaliteit van leven waar genieten, gezondheid en gemak centraal staat.

Hoe ga je samen met je PowerSlim gewichtsconsulent aan de slag

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim gewichtsconsulent. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim gewichtsconsulent je een advies. Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je jouw doelstellingen succesvol kunt behalen. Ook bespreek je elke week uitgebreid jouw vorderingen en zet je de stap uit naar de volgende periode. In het hele traject is jouw gewichtsconsulent jouw deskundige stok achter de deur. De gewichtsconsulent is ook jouw maatje die je steunt op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen vast en zeker komen. Ook dan staat je gewichtsconsulent voor je klaar, om je op te peppen en te motiveren om door te zetten.

Onder begeleiding afvallen met de gewichtsconsulent zonder jojo-effect

Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Als je op internet kijkt kun je door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn enorm veel verschillende diëten en er duikt telkens wel een nieuwe food hype op. En dan moet je vervolgens dus de motivatie en vooral het doorzettingsvermogen hebben om in je eentje af te vallen. En deze twee punten zijn voor de meeste mensen juist de valkuilen waarom men vroegtijdig opgeeft of waardoor het behaalde resultaat vaak maar voor korte duur is met het wel bekende jojo-effect als gevolg. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onder begeleiding van onze gewichtsconsulent af te vallen. Samen met onze gewichtsconsulent werk je aan een blijvend resultaat!

Onder begeleiding afvallen met de gewichtsconsulent en een blijvend resultaat

Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je gewichtsconsulent je begeleiden. In deze stabilisatiefase kom je nog elke maand op consult om de behaalde resultaten vast te houden en je eventueel weer even op scherp te zetten. Deze fase duurt ongeveer een jaar. We doen dit om dat we uit ervaring weten dat dit een cruciale periode is, waarbij de stok achter de deur geen overbodige luxe is. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Afspraak met de PowerSlim gewichtsconsulent

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze gewichtsconsulent voor een gratis adviesgesprek.

Gewichtsconsulent regio Beverwijk en Heemskerk

Locatie Beverwijk

Begijnenstraat 21
1941BR Beverwijk
(gevestigd in Garra Rufa Hair & Beauty Centre)
T: 0251-750707
M: 06-20594954
E: info@garrarufabeauty.nl
W: www.afvallenmetcoach.nl

Afspraak maken met de gewichtsconsulent voor locatie Beverwijk? Bereken hier uw route komend uit Beverwijk, Heemskerk en omgeving.

Gewichtsconsulent regio IJmuiden en Santpoort-Noord

Locatie IJmuiden
Zeewijkplein 33
1974PA IJmuiden
(gevestigd in The Bodymanager)

T: 0251-750707
M: 06-20594954
E: info@garrarufabeauty.nl
W: www.afvallenmetcoach.nl

Afspraak maken met de gewichtsconsulent voor locatie IJmuiden? Bereken hier uw route komend uit IJmuiden, Santpoort-Noord en omgeving.


e7d4ecf85246464fa18b6459b43ce59a.jpg

PowerSlim gewichtsconsulent - regio IJmuiden Santpoort-Noord en Beverwijk